Les activitats esportives continuen sent el principal atractiu de la 'Nit més Jove'


  • Comparteix:

Els tallers organitzats amb motiu del dia de Tots Sants han tingut una resposta força desigual

Els tallers organitzats amb motiu del dia de Tots Sants han tingut una resposta força desigual

Èxit desigual de l'última edició de la 'Nit més Jove', dedicada a la festivitat de Tot Sants. Una vegada més les activitats esportives han comptat amb una notable participació, mentre la sessió de cinema de terror i els tallers de tarot, numerologia i maquillatge han tingut molts alts i baixos de públic al llarg de la nit.

Aquesta darrera edició de la "Nit més Jove" ha estat marcada per la celebració de Tot Sants. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha valorat positivament la vetllada, tot i que ha reconegut que les activitats més exitoses han estat, altra vegada, les relacionades amb l'esport.

Toni Ramon

L'assistència de gent ha estat variable segons el moment. Les activitats esportives funcionen sempre, però hem d'afinar amb els tallers; o variem els horaris dels tallers o els concentrem tots en un espai.


Pel que fa a la resta de propostes, s'han celebrat en dos escenaris diferents. D'una banda a l'Ateneu, on s'ha projectat 'Old Boy', una pel·lícula del director coreà Park Chan-Wok guanyadora del premi al millor film del Festival Internacional de Cinema de Catalunya Sitges 2004. I d'altra banda, a la Unió, on han tingut lloc totes les activitats relacionades amb les ciències ocultes, com el tallers de tarot, numerologia, amulets i maquillatge, entre d'altres.

Aquestes activitats han tingut una resposta molt desigual, i per això, Toni Ramon ha explicat que en properes edicions de la 'Nit més Jove', s'ha de seguir apostant per les activitats que apleguen més gent i buscar alguna temàtica que porti més gent als tallers.

Toni Ramon

Per les futures edicions s'ha de seguir amb les activitats esportives i, pel que fa als tallers, buscarem la temàtica que englobi totes les activitats. A més, pot ser que replantegem el tema dels espais.


La 'Nit més Jove' d'aquest mes d'octubre ha inclòs també un assaig dels Castellers de Sant Cugat obert al públic, i que ha tingut lloc al pavelló municipal de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.