El punt verd mòbil i la mini-deixalleria entraran en funcionament el 15 de novembre


  • Comparteix:

Els dos equipaments complementaran el Punt Verd de Can Magí

Els dos equipaments complementaran el Punt Verd de Can Magí

El punt verd mòbil i la mini-deixalleria del mercat de Torreblanca entraran finalment en funcionament el 15 de novembre. Una campanya informativa per impulsar la recollida selectiva de residus al municipi acompanyarà l'estrena dels dos equipaments.

El dos equipaments han de servir per millorar la recollida selectiva de residus a Sant Cugat i complementar el servei dels Punts Verds de Can Magí i de Can Calopa. La mini-deixalleria està concebuda per rebre residus del centre de la ciutat, mentre que el punt verd mòbil està pensat per donar servei als veïns de de Mira-sol, Les Planes i La Floresta, districtes allunyats de les deixalleries municipals.

El tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, avança que s'informarà dels dies que passarà el punt verd mòbil pels districtes.

Joan Recasens

S'informarà als veïns de Mira-sol, La Floresta i Les Planes dels dies que el punt verd mòbil passarà pels seus districtes a oferir el servei.


L'Ajuntament acompanyarà l'estrena dels dos equipaments amb una campanya informativa per impulsar la recollida selectiva de residus al municipi. La iniciativa pretén conscienciar els santcugatencs de la necessitat d'abocar la brossa orgànica en els contenidors específics.

Joan Recasens, assegura que cal recordar als ciutadans la necessitat de fer una recollida selectiva de residus.

Joan Recasens

Fem una campanya informativa per recordar que cal fer una recollida selectiva de tots els residus que generem a Sant Cugat.


L'empresa concessionària de la recollida d'escombraires, TMA Grup Sánchez, gestionarà el punt verd mòbil i la mini-deixalleria. TMA Grup Sánchez també gestiona el punt verd de Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.