Recoder reclama més policia estatal ara que l'arribada dels Mossos a Barcelona ha alliberat molts agents


  • Comparteix:

L'alcalde recorda que la ciutat i la comarca tenen un dèficit històric de policia espanyola i demana un reforç fins l'arribada dels Mossos, al novembre del 2006

L'alcalde recorda que la ciutat i la comarca tenen un dèficit històric de policia espanyola i demana un reforç fins l'arribada dels Mossos, al novembre del 2006

L'alcalde de Sant Cugat demana al delegat del govern espanyol a Catalunya i també als comandaments policials que part dels policies estatals que han quedat alliberats amb el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Barcelona vinguin a la nostra ciutat. Recoder considera que fins que es faci el desplegament dels Mossos a la nostra comarca, cal reforçar els efectius de la policia nacional espanyola per garantir la seguretat.

Un dia després que els Mossos d'Esquadra hagin assumit les competències de seguretat ciutadana a Barcelona, l'alcalde de sant Cugat ha manifestat la seva preocupació pel fet que la major pressió policial a la capital catalana pugui suposar un desplaçament de la delinqüència cap al Vallès Occidental.

I és que, tal i com ha recordat l'alcalde, la nostra comarca és ara la única de l'entorn on encara no s'ha desplegat la policia catalana. A més, Recoder ha recordat que el Vallès Occidental pateix un dèficit històric d'efectius de la policia nacional espanyola que obliguen a les policies locals a assumir més tasques de les que els pertoquen.

Lluís Recoder

Els delinqüents quan els apretes en un lloc, no canvien de feina, canvien d'escenari. I ens preocupa que això pugui representar una pressió sobre les policies que ja estan fent la seva feina


És per això que Recoder reclama al delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, i als propis comandaments policials, que part dels efectius que han quedat alliberats a Barcelona puguin venir a la nostra ciutat. Segons l'alcalde, es tracta de garantir la seguretat que 'reclamen i es mereixen els ciutadans'.

Lluís Recoder

Demano formalment al delegat del govern espanyol a Catalunya i als comandaments policials que una part dels policies nacionals que des d'ahir ja no fan feina a Barcelona, vinguin a Sant Cugat. Han quedat alliberats


Recoder ha remarcat que aquesta reclamació ja ha tingut resposta a d'altres municipis veïns com Terrassa, que pateix un gran mancança d'efectius i on s'hi destinaran, a partir d'ara, 60 agents més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.