El primer santcugatenc de l'any protagonitza la rebuda oficial a l'ajuntament


  • Comparteix:

La ciutat ha donat la benvinguda aquest dimecres a Gerard Agulló Sessé, el primer santcugatenc de l'any, en una recepció oferta per l'alcalde que per primera vegada s'ha celebrat al nou ajuntament. Durant la trobada, que ha retransmès en directe Ràdio Sant Cugat, els pares han rebut els premis per haver guanyat el concurs 'Qui serà el primer santcugatenc del 2008?', organitzat per Cugat.cat i Catalana Occident.

La sala de plens de l'ajuntament s'ha omplert de gent i d'obsequis en la benvinguda oficial al primer nadó santcugatenc del 2008. Amb només 24 dies, Gerard Agulló ha rebut el seu primer reconeixement públic, una mostra simbòlica de la importància dels infants per a la ciutat, tal com ha destacat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Les famílies, les escoles, el comerç... tots hem de fer que aquesta sigui una ciutat agradable per a ells.


Els familiars del nen s'han mostrat molt contents amb el reconeixement que la ciutat ha brindat al Gerard. El pare del nadó, Santi Agulló, ha volgut agrair un gest que els ha sorprès.

Santi Agulló

Agrair a tothom, ens sentim molt afortunats perquè no esperàvem al Gerard fins al dia 11.


Gerard Agulló i Sessé va néixer a les quatre de la matinada del dia 1 de gener a l'Hospital General de Catalunya i es va convertir en el primer nadó inscrit al registre civil. La iniciativa, promoguda per Cugat.cat i Catalana Occident, és pionera, com ha destacat el cap de Publicitat de l'emissora municipal, Pere Pahissa.

Pere Pahissa

Aquestes iniciatives no es fan enlloc més, hem estat pioners en donar un reconeixement als santcugatencs.


Durant l'acte, s'ha lliurat als pares els diferents obsequis per haver guanyat el concurs, entre els quals destaca una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros, bolquers per tot un any i paneres de diversos productes.

Els patrocinadors de la iniciativa són el grup Catalana Occident, Eroski, la botiga Un pequeño mundo, el Sant Cugat Hotel&Restaurant, el Punt Fresc Punt Blau, el 'Diari de Sant Cugat' i la pastisseria Roura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.