L'Ajuntament destinarà 30.000 euros a l'Ateneu gràcies a un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

L'aportacióm municipal s'incrementa en 14.000 euros respecte l'any passat

L'aportacióm municipal s'incrementa en 14.000 euros respecte l'any passat

L'Ajuntament i l'Ateneu santcugatenc han signat, aquest dijous, un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'intensificar les ajudes que el consistori dóna a aquesta entitat. El conveni, que s'emmarca dins els pressupostos de les regidories de Cultura, Serveis Socials i Joventut, consta de 30.000 euros, 14.000 més que l'any passat.

L'Ateneu santcugatenc rebrà enguany un total de 30.000 euros, 14.000 més que l'any passat, per realitzar tot tipus d'activitats. Així s'ha concretat en el conveni de col·laboració que l'Ajuntament i l'Ateneu han signat aquest dijous amb la intenció d'intensificar i millorar les relacions de l'entitat amb els socis i usuaris.

El president de l'Ateneu, Ramon Pros, s'ha mostrat agraït per aquest increment de l'ajuda econòmica. Pros ha afegit però que ara això s'ha de reflectir en el dia a dia de l'entitat perquè el seu objectiu és arribar a la base social santcugatenca.

Ramon Pros

Esperem que hi hagi una millora econòmica i que es reflecteixi per tal d'antendre millor als ciutadans i arribar a la base social santcugatenca. Volem tenir els recursos necessaris per fer bé la nostra tasca.


De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que es tracta d'un conveni ampli perquè abarca diferents propostes. A més, ha afegit que amb aquesta dotació econòmica algunes activitats de l'Ajuntament es faran amb la col·laboració de l'Ateneu. Unes activitats que segons Recoder estan molt arrelades a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

És un conveni ampli que dibuixa i establer un marc. Algunes activitats de l'Ajuntament les farem a través de l'Ateneu. Són activitats que estan molt arrelades a la ciutat.


En el mateix sentit s'ha expressat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha explicat també que des de la seva àrea s'ha demanat a l'entitat santcugatenca que reforci les sales d'exposicions per potenciar als nous artistes de la ciutat. Solé ha afegit que aquest conveni de col·laboració requereix un marc de drets i obligacions entre ambdues parts.

Pel que fa a l'àmbit de Polítiques Socials i Joventut, el titular de l'àrea, Toni Ramon, ha remarcat la voluntat de col·laborar amb l'entitat ja que 'molts joves tenen com a punt de trobada l’Ateneu, i per tant, aquest és un espai d’atenció als joves i, també, d’acollida'.

Recordem que aquest conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Ateneu santcugatenc s'emmarca dins el pressupost del Pla de Cultura i de les regidories de Serveis Socials i Joventut. Un conveni que consta d'una aportació de 30.000 euros, 14.000 euros més que el que van rebre l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.