L'Hospital General de Catalunya organitza un curs pràctic de dissecció quirúrgica


  • Comparteix:

El seminari està adreçat a alumnes de medicina de la UAB

El seminari està adreçat a alumnes de medicina de la UAB

L'Hospital General de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat, organitza aquest divendres i dissabte el tercer curs pràctic de dissecció quirúrgica. El seminari, que està adreçat a estudiants de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), té l'objectiu de practicar la cirurgia facial amb cadàvers.

Donar la possibilitat als estudiants de medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona a practicar amb cadàvers tots els tipus de cirurgia plàstica facial és l'objectiu del tercer curs de cirurgia que organitza l'Hospital General de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat. Així ho ha explicat el Doctor Blanch, encarregat del curs.

Dr. Blanch

Donar la possibilitat a futurs cirurgians plàstics de practicar la tècnica de la cirurgia facial amb cadàvers, per la qual cosa estan més tranquils i surten millor preparats.


Al curs participen un total de 20 alumnes i tindran un cadàver per cada dos. Durant les diferents operacions que practiquin els estudiants disposaran, a més, de cirurgians plàstics professionals d'aquí i d'Itàlia que ajudaran en tot moment als participants.

Des de l'Hospital General de Catalunya no descarten repetir l'experiència dintre d'uns mesos perquè han explicat que és una pràctica molt sol·licitada entre els estudiants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.