Sant Cugat celebra la Festa de Tardor més multitudinària segons els organitzadors


  • Comparteix:

Més de 15.000 persones visiten la mostra d'entitats, on participen una vuitantena de col·lectius

Més de 15.000 persones visiten la mostra d'entitats, on participen una vuitantena de col·lectius

Més de 15.000 persones, segons l'organització, han participat aquest diumenge a la mostra d'entitats de la trentena Festa de Tardor, la més multitudinària de la història. Una vuitantena d'associacions i col·lectius de la nostra ciutat han donat a conèixer a la ciutadania les seves activitats, sota el lema comú 'Fem un Sant Cugat viu i per a tothom'.

El coordinador de la Festa de Tardor, José Manuel Casteleiro, ha assegurat que enguany s'ha aconseguit superar la xifra dels 15.000 visitants a la mostra d'entitats, el màxim històric que ha registrat aquesta iniciativa en els seus 30 anys de trajectòria. Segons Casteleiro, l'esforç de les entitats i la reacció de la ciutadania demostren que Sant Cugat 'cada dia és més viu'.

José Manuel Casteleiro

L'esforç de les entitats s'ha vist reflectit i aquesta és la festa més multitudinària, crec que hem superat les 15.000 persones. Sant Cugat cada dia és més viu, i les entitats i les persones tenim el compromís de fer-lo cada dia millor.


Durant tot el matí de diumenge, la plaça Octavià i l'entorn del Monestir s'han convertit en l'aparador de les entitats i col·lectius de la ciutat, que han mostrat el bo i millor de les seves activitats. Grups de teatre, entitats culturals, col·lectius de joves, partits polítics i associacions solidàries han estat algunes de les agrupacions que s'han deixat veure, en un matí que ha comptat amb nombroses actuacions a l'escenari principal i activitats paral·leles.

L'alcalde, Lluís Recoder, no s'ha volgut perdre la trobada de les entitats i ha destacat el dinamisme del teixit associatiu de Sant Cugat.

Lluís Recoder

El teixit associatiu està fent un esforç per adaptar-se al Sant Cugat del segle XXI. Les entitats són un dels elements que vertebren la ciutat. Estan sorgint-ne noves per cobrir les noves necessitats de la societat.


La trentena edició de la Festa de Tardor va començar divendres, amb un debat sobre el finançament de les entitats en el marc del Pla de Cultura. Dissabte, la Comissió de Barraques va llegir un pregó crític amb el concepte de civisme de les administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.