Els Amics de la Unesco organitzen un nou cicle de xerrades titulat 'Catalunya a Europa, al món'


  • Comparteix:

Periodistes catalans parlaran de l'encaix de Catalunya i dels reptes del nou Estatut

Periodistes catalans parlaran de l'encaix de Catalunya i dels reptes del nou Estatut

L'associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat iniciarà, aquest dijous, un nou cicle de xerrades sota el títol de 'Catalunya a Europa i al món'. Les conferències aniran a càrrec de diferents periodistes, com Lluís Foix, de La Vanguardia, o el director de l'Avui, Vicent Sanchís.

Catalunya serà la principal protagonista del cicle de conferències que ha programat la delegació local dels Amics de la UNESCO fins a finals d'any. Sota el títol 'Catalunya a Europa, al món', l'associació ha convidat diferents periodistes com Lluís Foix, de La Vanguardia, el director del diari Avui, Vicent Sanchís, i l'advocat i periodista Alfons Quintà.

Així ho ha explicat el president de l'associació d'Amics de la UNESCO Valldoreix-Sant Cugat, Llorenç Batchellí.

Llorenç Batchelli

Catalunya avui està molt d'actualitat i enms interessa veure-la tan a nivell pròpi com d'Estat i d'Europa i del món


D'altra banda, l'entitat continua treballant en el projecte d'ajuda als nens i nenes de Romania. Una de les principals actuacions serà, una vegada més, la campanya d'apadrinament d'infants de la ciutat de Roman. Escoltem la responsable d'aquest projecte, Montserrat Rumbau.

Montse Rumbau




L'entitat ha destinat 12.000 euros, provinents de la partida pressupostària de l'Ajuntament per a cooperació i ajuda internacional, a la construcció d'una escola d'aquest país de l'Est on els Amics de la Unesco hi tenen vincles de solidaritat. Actualment, aquesta associació té un total de 600 socis a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.