La Fundació Caixa Sabadell destaca el dinamisme de Sant Cugat en l'acte de lliurament dels seus premis anuals


  • Comparteix:

L'entitat bancària ha repartit enguany 400.000 euros entre 102 projectes, 27 dels quals provenen d'entitats de la comarca

L'entitat bancària ha repartit enguany 400.000 euros entre 102 projectes, 27 dels quals provenen d'entitats de la comarca

El Teatre Auditori ha acollit, aquest dimarts, la 32ena. Edició dels Premis Fundació Caixa Sabadell, que enguany han repartit un total de 400.000 euros entre 102 projectes de caire social i cultural. Tot i que aquest any la Fundació no ha seleccionat cap proposta de Sant Cugat, des de l'entitat bancària han destacat el dinamisme del municipi i han subratllat que col·laboren des de la fa anys en diferents projectes, entre ells la rehabilitació del Monestir.

En total, aquest any s'han presentat prop de 440 projectes, distribuïts entre les categories de programes socials, cultural i estudis. Finalment, un jurat independent format per diferents entitats, n'ha seleccionat 102, 27 dels quals són de la nostra comarca, i que s'han repartit un total de 400.000 euros.

D'aquesta manera, l'entitat bancària vol recolzar aquells col·lectius que treballen en benefici de la societat, ja sigui des de l'àmbit més assistencial o des de l'àmbit de la cultura. Així ho ha assegurat el president de Caixa Sabadell, Lluís Brunet, que ha remarcat que la societat actual planteja nous reptes com la immigració o l'increment de l'esperança de vida, que l'administració ja no pot afrontar tota sola.

Lluís Brunet

Hem procurat que una part molt significada de la nostra obra social es faci en col·laboració de la societat civil. Els reptes que planteja la societat són de tal envergadura que difícilment l'administració sola hi pot fer front


Tot i que aquest any no s'ha seleccionat cap projecte de Sant Cugat, des de la Fundació Caixa Sabadell han remarcat que es tracta d'un municipi molt actiu i dinàmic, motiu pel qual s'ha escollit per fer l'entrega dels premis, i han recordat que des de fa anys col·laboren amb projectes diversos a la ciutat.

En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha agraït especialment la col·laboració de l'entitat bancària per rehabilitar el Monestir.

Lluís Recoder

Estic agraït a Caixa Sabadell per haver celebrat l'acte aquí i per haver col·laborat en la rehabilitació del Monestir de Sant Cugat.


De la seva banda, la consellera de Benestar i Família, Anna Simó, ha remarcat la tasca d'aquests premis, i sobretot, la seva descentralització per tot el territori català.

Anna Simó

Destaco la itinerància dels premis de Caixa Sabadell pel país, que serveix per fer un reconeixement a tots els racons del territori.


Entre els projectes premiats, destaca un estudi sobre la situació de la joventut d'origen immigrant a Cerdanyola o una digitalització del fons de videoteca del Servei General d'Informació de Muntanya. També cal remarcar una subvenció a la Coral La Ginesta de Badia del Vallès per participar a la cantata de l'Oratori 'El Pessebre' de Pau Casals, que han promogut la delegació local d'Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Sant Cugat.

L'acte de lliurament de la 32ena. edició dels Premis Fundació Caixa Sabadell s'ha celebrat al Teatre Auditori i ha estat amenitzada per la companyia resident a Sant Cugat 'Color Dansa', que ha ofert el seu espectacle 'Mientes + k parpadeas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.