Cinc famílies santcugatenques acullen nens del Sàhara dins el programa d'acollida de menors sarahuís a Catalunya


  • Comparteix:

Sant Cugat amb el Poble Sarahuí ja ha engegat el programa d'acollida de nens a la ciutat. Cinc famílies sancugatenques han acollit 5 nens del Sàhara, que s'estan integrant a la ciutat a través de casals i diverses activitats.

Aquest any no hi hagut problemes amb les entitats organitzadores, i finalment els nens saharauís han pogut realitzar les colònies a la nostra ciutat. Cinc nens, entre 8 i 12 anys, viuran al municipi fins a finals d'agost, gràcies als esforços, d'SCAPS, Sant Cugat amb el Poble Saharauí.

Els nens, que ha passat les revisions mèdiques sense problemes, estan realitzant moltes activitats, com la trobada a Vilanova i La Geltrú, diumenge passat, on van participar els nens acollits de tot Catalunya.

La presidenta d'SCAPS, Pilar López, està satisfeta que l'arribada dels nens ja sigui una realitat, però reconeix que el procés d'acollida ha presentat algunes dificultats:

Pilar López

Al no poder fer les coses com volem hem hagut de contactar amb persones del nostre entorn perquè acullin els nens


Els 5 nens saharauís estan participant també en els esplais que organitzen algunes entitats locals com el Club Muntanyenc i l'institut Pla Ferreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.