L'Ajuntament instal·la dispensadores de bosses per excrements de gossos i aconsegueix que dues noves empreses s'impliquin en la campanya cívica municipal


  • Comparteix:

Dues empreses s'han implicat en la campanya de civisme de l'Ajuntament per fomentar conductes més cíviques dels propietaris de gossos. A diferents parcs de la ciutat s'instal·laran papereres dispensadores de bosses, i s'oferirà una sèrie de recomanacions per les persones que tenen un gos al seu càrrec.

Els propietaris de gossos poden disposar ja de les noves papereres SANECAN, que dispensen bosses per recollir les defecacions de les seves mascotes. L'Ajuntament ha instal·lat aquestes papereres de forma experimental a Coll Favà, Pla del Vinyet i Avinguda Gaudí.

Dins del mateix programa l'Ajuntament instal·larà rètols a les entrades dels parcs que indicaran la conducta que s'ha de seguir quan es passeja un gos. També es regalaran portabosses que es poden lligar a la corretja, com a obsequi a totes les persones que cessin el seu gos.

Des de l'Ajuntament s'espera que aquestes iniciatives ajudin a millorar la conducta cívica

Mercè Conesa

Entenem que és una empresa emblemàtica de la ciutat i és important que s'impliqui a millorar la conducta i convivènvcia ciutadanes


La campanya de sensibilització compta també amb el suport de dues empreses privades. D'una banda, CAPRABO ha finançat part de l'edició d'un díptic adreçat als propietaris de gossos, que també es distribuirà a les botigues especialitzades en animals i centres veterinaris. L'equip de govern ha valorat la participació de l'empresa privada:

Mercè Conesa

L'Ajuntament ha invertit en aquestes papereres expenedores de bosses per veure si això millora la conducta dels propietaris de gossos


Per una altra part l'empresa VERTIX finança les catorze papereres situades a Coll Favà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.