ASDI celebra dissabte el seu 25è sopar benèfic


  • Comparteix:

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI) celebra aquest dissabte el seu 25è sopar benèfic, tal com fa per aquestes dates. La trobada es farà al restaurant Campus Hotel de Bellaterra i no hi faltaran la tradicional tómbola benèfica i la subhasta d'obsequis donats per empreses i comerços de la ciutat.

L'Associació Pro-Disminuïta psíquics i físics de Sant Cugat celebrarà el seu 25è aniversari amb el ja tradicional sopar. Demà dissabte el restaurant Campus Hotel Bellatera serà la seu d'una festa on la música i la subhasta benèfica seran les principals protagonistes.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, ha explicat que tot i que celebren el seu 25è sopar, no faran cap acte especial. Tot i això Guarch ha avançat que de cara a l'any que ve organitzaran diferents acte per celebrar el 25è aniversari de l'entitat.

Enriqueta Guarch

Fem el sopar com sempre. Tenim un trio de músics i la típica tòmbola. Al llarg de l'any volem fer alguns actes per celebrar el 25è aniversari.


En aquest sentit Guarch ha explicat que ja estan preparant una trobada amb els antics i nous voluntaris de l'Associació a la seu de Valldoreix. Una trobada que segons Guarch il·lusiona molt a tothom.

Enriqueta Guarch

Un dels actes que volem fer és una trobada d'antics i nous voluntaris a Valldoreix.


La presidenta d'ASDI ha explicat que un dels objectius que l'Associació té per aquest any és tirar endavant i engegar la llar de residència.

Recordem que el 25è sopar d'ASDI se celebra aquest dissabte al Campus Hotel de Bellatera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.