La Llar d'Avis de la Parròquia celebra el seu 25è aniversari amb diverses activitats


  • Comparteix:

Els actes començaran el 24 de novembre i s'allargaran fins a final de mes

Els actes començaran el 24 de novembre i s'allargaran fins a final de mes

La Llar d'Avis de la Parròquia celebra el seu 25è aniversari el proper 29 de novembre i ho fa amb diverses activitats entre les que destaquen diverses actuacions musicals, la presentació de la web de l'entitat i una missa al Monestir en honor d'aquesta commemoració. Els actes començaran el dia 24 i s'allargaran fins el 30 de novembre.

La Llar d'Avis de la Parròquia celebra el 29 de novembre d'enguany el seu 25è aniversari i ho fa amb tot un seguit d'activitats a partir del dia 24 i fins a final de mes. L'entitat, que actualment compta amb 450 socis, omplirà les tardes començant amb el nomenament de pubills, una actuació de flauta travessera de Patricia de No i un berenar. Ball i música com l'actuació, dissabte, del grup d'havaneres 'Tardor', són entre d'altres les activitats que s'han programat per celebrar el quart de segle del casal. Així ho explica el president de la Llar d'Avis de la Parròquia, Miquel Feu.

Miquel Feu

Hi participaran avis de la parròquia amb activitats diferents que ells mateixos han preparat durant bastant de temps.


Abans del 30, dia en què es tancaran les activitats del 25è anivesari, es duran a terme diferents actes com un xou a càrrec de la gent gran del casal, que donarà pas al dia següent a una missa al Monestir per celebrar aquests 25 anys. També es presentarà la pàgina web de la Llar d'Avis, www.llardavis.santcugatentitats.net. El mateix president de la llar fa balanç dels 25 anys d'història del centre.

Miquel Feu

La llar esta formada per gent gran molt arrelada amb Sant Cugat que normalment està sola i aquí s'hi pot relacionar.


La Llar d'Avis de la Parròquia es finança a través de quotes, subvencions públiques i donacions i organitza moltes activitats al llarg de l'any com excursions, ioga, petanca, teatre, ball, manualitats, jocs florals i moltes celebracions com la de Nadal, Festa Major o Sant Medir, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.