La policia estatal confirma que el nombre de robatoris ha disminuït força en els últims mesos


  • Comparteix:

El comissari Carvallo diu que l'increment de plantilla és una de les causes

El comissari Carvallo diu que l'increment de plantilla és una de les causes

La policia estatal de Sant Cugat assegura que el nombre de robatoris ha disminuït de forma considerable durant aquest any a la nostra ciutat. El comissari Vicente Carvallo apunta com una de les possibles causes d'aquesta davallada l'augment de la plantilla del cos policial, que darrerament ha incorporat quatre nous agents.

El nombre de robatoris denunciats a Sant Cugat s'ha vist reduït notablement durant els darrers mesos en comparació a les dades del mateix període de l'any passat. Així ho ha assegurat el comissari del cos estatal de policia a la nostra ciutat, Vicente Carvallo, que ha afegit que aquesta situació es veu, a més, reforçada, per l'arribada de 4 nous agents a la comissaria local.

Vicente Carvallo

Des de fa temps que no tenim robatoris de delinqüència pura i dura a Sant Cugat. Fa mesos que el nombre de robatoris està disminuint repecte l'any passat.


Malgrat aquesta tendència, tot just fa una setmana que van entrar a robar a la botiga de Joguines Imaginarium, situada al carrer Santa Maria. Segons l'informe de la policia nacional espanyola, ja tenen detectat un possible sospitós que després de forçar la persiana i el pany de l'establiment va endur-se 300 euros de la caixa. De la seva banda, des de la botiga expliquen que el sistema d'alarma del comerç no va servir per impedir el robatori.

Naïs Garcia

No sé si van ser una, dues o més persones. Nosaltres teníem l'alarma posada però van entrar, s'ho van endur i van surtir corrent.


Recordem que, coincidint amb el desplegament dels Mossos d'Esquadra a Barcelona, l'alcalde de Sant Cugat ha demanat al delegat del govern espanyol a Catalunya que es destinin a la nostra ciutat part dels policies estatals que han quedat alliberats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.