Neix la primera associació de veïns de l'Eixample Sud


  • Comparteix:

La primera associació de veïns de l'Eixample Sud serà una realitat a partir d'aquest divendres. L'associació neix amb la voluntat de posar en comú les preocupacions dels veïns de la zona que va des del carrer de les Tres Places fins a l'avinguda Torreblanca. La primera reunió es celebrarà el 13 de desembre a la Casa de Cultura.

Com tots els col.lectius veïnals, l'associació de veïns de l'Eixample Sud vol traslladar a l'ajuntament les precupacions del barri i buscar vies de col·laboració per solucionar-les. El president de l'associació, Miquel Quinitana, ha subratllat les peculiaritats d'aquest barri santcugatenc com la inexistència de botigues i el seu caràcter essencialment residencial.

Quintana també ha subratllat algunes de les principals preocupacions del nou col·lectiu, com l'excès de velocitat a la carretera de Gràcia o a l'Avinguda Torreblanca.

Miquel Quintana

Malgrat ser un barri que no té comerços la gent està sensible sobre uns temes determinats com l'excés de velocitat o el soroll


Una altra reivindicació del col.lectiu veïnal és el soterrament del les línies telefòniques, amb la voluntat de fer desaparèixer els pals de fusta telefònics de la via pública. El president de la nova entitat apunta però, que aquest soterrament podria estar molt aprop.

L'asssocació de veïns de l'Eixamble Sud té, a data d'avui, prop de 60 membres. Les reunions es celebraran de forma periódica a la Casa de Cultura i la primera serà el dimarts 13 de desembre
a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.