Subirà explica a Barcelona l'experiència de Sant Cugat amb les tecnologies mòbils


  • Comparteix:

La regidora de Societat de la Informació parlarà de la informació municipal que s'envia per sms i els projectes de futur

La regidora de Societat de la Informació parlarà de la informació municipal que s'envia per sms i els projectes de futur

La regidora de Societat de la Informació, Marta Subirà, presentarà avui a Barcelona els projectes de mobilitat impulsats per l'Ajuntament, com ara el pla 'connecta't@santcugat' o la participació de la nostra ciutat al projecte 'Living Labs Catalunya'. Subirà participarà en una jornada titulada 'Solucions de mobilitat per a l'Administració Pública i les Entitats Financeres' organitzada per tres empreses del sector.

Latinia, Movistar i Getronics organitzen aquesta jornada sobre serveis i tecnologies mòbils que se celebra avui a la Sala Picasso de l'Hotel Comtes de Barcelona, centrada en les aplicacions per a l'administració pública i les entitats financeres. L'Ajuntament de Sant Cugat ha estat convidat per explicar la seva experiència pionera en apropar diferents serveis municipals als ciutadans a través dels missatges curts de mòbil. Així ho explica la regidora de Societat de la Informació, Marta Subirà.

Marta Subirà

L'Ajuntament de Sant Cugat és pioner en el tema dels missatges de mòbil. Els pares reben per SMS la data de matriculació a les escoles bressol, també enviem la programació del Teatre Auditori i la Nit Jove i informació de Promusa.


Subirà també parlarà sobre els projectes de futur que l'Ajuntament es planteja en aquesta matèria, com el desenvolupament d'una plataforma que permeti consultar el mapa de la ciutat a través del telèfon mòbil, 'Els ulls de la ciutat', els nous projectes de 'La família @rroba' i la implicació de Sant Cugat en el projecte 'Living Labs Catalunya' per potenciar les aplicacions de les tecnologies mòbils entre les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.