Detinguts a Sant Cugat quatre presumptes lladres de vivendes


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre presumptes membres d'un grup organitzat dedicat al robatori de cases a Sant Cugat i altres municipis del Vallès. Dos dels detinguts han ingressat a la presó, mentre que els altres dos estan en llibertat amb càrrecs. La policia els atribueix set robatoris en domicilis de la nostra ciutat i fins a una trentena d'accions en urbanitzacions de la comarca.

Les detencions es van produir dilluns, quan els presumptes lladres -dos d'ells amb antecedents per robatori amb força- intentaven robar en un domicili de Sant Cugat. Els investigadors dels Mossos d'Esquadra atribueixen als detinguts 31 robatoris amb força consumats i diverses temptatives en els últims dos mesos. Segons la policia, els lladres haurien obtingut un botí valorat en uns 280.000 euros, incloent-hi objectes de valor, joies i diners en metàl·lic.

El cap de la Regió Metropolitana Nord, Joan Carles Molinero, explica el modus operandi de l'organització.

Joan Carles Molinero

Es desplaçaven en vehicle fins la comarca. Escollien les cases a l'atzar i accedien per la força.


Molinero ha explicat que dos dels detinguts han ingressat a presó, mentre que els altres dos estan en llibertat amb càrrecs.

Joan Carles Molinero

Els quatre detinguts han passat ja a disposició judicial i dos ja han ingressat a la presó.


L'activitat del grup va ser detectada fa quatre mesos pels Mossos d'Esquadra. La investigació ha conclòs que els presumptes delinqüents actuaven habitualment al vespre, quan els habitatges estaven buits. Accedien als domicilis forçant les portes o finestres i s'enduien aparells electrònics, diners i joies, especialment rellotges de luxe. El material el revenien després al mercat negre d'Albània.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.