El xoc d'una màquina amb les línies de tensió deixa sense llum 5.000 santcugatencs durant més d'una hora


  • Comparteix:

El tall s'ha produït aquest dilluns al migdia

El tall s'ha produït aquest dilluns al migdia

L'impacte d'una excavadora amb línies de mitja tensió ha deixat sense llum aquest dilluns gairebé 5.000 santcugatencs. La durada del tall ha estat d'una hora i 36 minuts i ha afectat el veïns residents a la zona dels carrers Ferran Soldevila i Josep Comas. Fecsa-Endesa assegura que l'excavadora que ha provocat el tall és aliena a la companyia.

El tall del subministrament elèctric s'ha produït a tres quarts de dotze del migdia arran després que una excavadora impactés amb línies de mitja tensió de Sant Cugat. Segons Fecsa-Endesa, el tall ha afectat 4.672 santcugatencs durant una hora i 36 minuts. Fonts de la companyia elèctrica asseguren que l'excavadora que ha produït el tall és aliena a l'empresa.

Altres ciutats del Baix llobregat, el Vallès Occidental i Barcelona han patit talls del subministrament elèctric similars aquest dilluns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.