Uns desconeguts cremen contenidors i el mobiliari de la terrassa del bar Bahía, a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Uns desconeguts han cremat, aquesta matinada, diversos contenidors, una cabina de lavabo mòbil i les cadires i el parasol del bar Bahía, a la Rambla del Celler. De moment, la policia local continua investigant els fets i buscant els presumptes responsables d'aquests actes vandàlics.

Els fets han tingut lloc a quarts de 4 de la matinada, quan uns desconeguts han cremat 3 contenidors i un lavabo mòbil que donava servei als treballadors d'una obra de la Rambla del Celler. A la mateixa zona, també han cremat el mobiliari de la terrassa del bar Bahía, han arrencat una màquina expenedora de tiquets de zona blava i han trencat la marquesina de l'autobús ubicada davant el Mercadona.

Així ho ha explicat el regidor de Civisme, Jordi Puigneró, que ha denunciat uns actes que ha qualificat de 'vandàlics' i ha assegurat que des de la policia local es continua investigant per poder localitzar els autors dels fets.

Jordi Puigneró

Són uns fets que ultrapassen l'incivisme, jo en diria gairebé vandalisme. La policia està mirant d'esbrinar qui poden ser els autors perquè encara no hi ha indicis


Des de l'Ajuntament s'ha apuntat també que, a l'espera de tenir l'informe policial a finals d'any, fets com aquests són força puntuals a la nostra ciutat i que de moment, no cal fer saltar les alarmes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.