El Centre Cultural trasllada les taquilles i les oficines a la seu del Teatre-auditori


  • Comparteix:

El Centre Cultural ha traslladat les seves taquilles i oficines a la pròpia seu del Teatre-auditori. A partir de setembre, amb l'inici de la temporada regular, ja es podran utilitzar les noves taquilles, a més del servei de reserva telefònica del Centre Cultural.

El trasllat des de les antigues taquilles de Francesc Moragues s'ha fet durant aquest mes, per no interferir amb l'activitat normal del Teatre Auditori. Les noves guixetes facilitaran la compra de localitats, tal com explica la directora del Centre Cultural, Àngels Seix:

Angels Seix

S'ha aprofitat el juliol per canviar-nos de local i totes les guixetes són ara al Teatre Auditori


Amb l'estrena de les noves guixetes, el Centre Cultural també canviarà el seu horari a partir del setembre: De dimarts a divendres es podrà fer la compra de 10 a dues del matí, i de 5 a 7 de la tarda. Els dissabtes, les guixetes s'obriran de 12 a dues.

Els dies feiners s'utilitzaran dues guixetes que donen a la plaça de Gabriel Ferrater, mentre es mantenen les guixetes de l'interior del local per les compres que es facin just abans dels espectacles. Així ho explica Àngels Seix:

Angels Seix

Entre setmana s'obren les guixetes de carrer, i durant la funció, les del hall del Teatre Auditori


A més d'aquestes oficines, els usuaris del Centre Cultural també poden utilitzar el servei de venda telefònica, que ha aconseguit una gran acollida en els últims anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.