Neix a Sant Cugat la Xarxa Solidària com espai de treball per a la cooperació


  • Comparteix:

La presentació ha palegat més de 50 persones

La presentació ha palegat més de 50 persones

La Xarxa Solidària de Sant Cugat s'ha presentat en societat, aquest dimecres, per tal de començar a treballar en diferents projectes de cooperació internacional. Més de 50 representants d'entitats, col·lectius i santcugatencs a títol particular han assistit a la presentació on s'han donat a conèixer els objectius i el funcionament d'aquesta nova entitat.

Sant Cugat compta des d'aquest dimecres amb una nova entitat que treballarà des de vessants com la conscienciació i l'educació en diferents projectes de cooperació internacional. La Xarxa Solidària de Sant Cugat ha començat a funcionar amb una presentació que ha donat a conèixer a més de 50 persones els objectius de l'entitat.

Una vegada donat el tret de sortida, la Xarxa Solidària encetarà projectes de cooperació que s'organitzaran a partir de diferents grups de treball. El membre de la Xarxa, Jordi Teixidó, explica el funcionament d'aquesta iniciativa.

Jordi Teixidó

Volem crear diferents grups de treball que puguin moure diferents accions a Sant Cugat com la sensibilització ciutadana i la política municipal de solidaritat. Dependrà dels temes que vagin sortint.


Des de l'entitat esperen que la iniciativa aplegui un gran nombre de col·lectius i persones. Una intenció que ha quedat palesa en l'èxit de la convocatòria de presentació de l'entitat. Segons Teixidó, es tracta d'un projecte obert a tothom.

Jordi Teixidó

Obrir la possibilitat que tothom que tingui alguna inquietud o iniciativa la posi sobre la taula. A partir d'aquí, començar a treballar-la. És obert a entitats, partits, persones individuals, a tothom.


La Xarxa Solidària neix de l'antiga Coordinadora per la Solidaritat amb la voluntat de donar un pas endavant i encetar nous projectes de cooperació. De moment, l'entitat compta per finançar-se amb una dotació pressupostaria que l'Ajuntament destina a educació en la solidaritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.