La Universitat Internacional durà terme a Sant Cugat un programa de formació en col·laboració amb la companyia Tenet


  • Comparteix:

Més de 80 infermeres d'arreu d'Espanya podran preparar-se a Sant Cugat per accedir al mercat laboral dels Estats Units. La Universitat Internacional de Catalunya ha signat un acord amb la companyia nord-americana Tenet, establint el programa de formació i integració que començarà a impartir-se el pròxim curs.

Aquest acord és pioner a tot l'estat i es durà a terme a la Facultat de Ciències de la Salut ubicada a Sant Cugat. Les classes duraran un any acadèmic i seran impartides per professorat bilingüe. El programa està obert a qualsevol llicenciat espanyol en infermeria, tal com explica la Doctora de la UIC, Adelaida ZABALEGUI:

Adelaida Zabalegui



Segons Zabalegui, el grup TENET ha triat la UIC pel seu model educatiu i per la qualitat de les professionals catalanes. La Universitat ha hagut d'ampliar el número d'alumnes per classe, davant la gran demanda d'infermers d'Estats Units.

Adelaida Zabalegui



El curs garantirà una formació prèvia per als diplomats que desitgin desplaçar-se a EEUU per exercir la Infermeria. Els estudiants que participin en el programa optaran també a beques per al finançament dels estudis de convalidació. La clínica Teknon, part del grup TENET, acollirà els infermers que vulguin tornar dels Estats Units, un cop hagin acabat la seva estada a l'estranger.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.