Tornen les patrulles mixtes de policia local i estatal per les festes de Nadal


  • Comparteix:

L'alcalde proposa que aquesta iniciativa es mantingui durant la resta de l'any

L'alcalde proposa que aquesta iniciativa es mantingui durant la resta de l'any

Els cossos de policia local i estatal tornaran a patrullar conjuntament a Sant Cugat amb motiu de les festes nadalenques. Tal i com ja s'ha fet els darrers anys, es crearan patrulles mixtes que s'encarregaran de vetllar per la seguretat ciutadana durant aquests dies de major afluència de gent als carrers i comerços de la ciutat.

A partir del proper dia 12 de desembre, els santcugatencs podran tornar a observar la presència de patrulles policials mixtes, integrades per agents de la policia local i de la policia estatal.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquesta iniciativa és un reflex de la bona coordinació que existeix entre aquests dos cossos de seguretat i té l'objectiu de treballar conjuntament per garantir la seguretat en aquestes dates assenyalades.

Lluís Recoder

La idea inicial és que es pugui cobrir durant tota la campanya de Nadal la zona comercial amb patrulles conjuntes de policia i nacional. Serà una imatge habitual que podran veure els santcugatencs pel centre de la ciutat


Tot i que les patrulles mixtes només s'han posat en pràctica, fins ara, per les festes de Nadal, l'alcalde ha manifestat la voluntat de poder fer extensiva aquesta fórmula durant la resta de l'any. De moment, la proposta no s'ha concretat, però segons Recoder hi ha una bona predisposició.

Lluís Recoder

Jo he expressat l'interès de l'ajuntament per poder-les mantenir. Per diversos motius, perquè és un compromís d'ambdues administracions i les dues farem l'esforç, i també perquè crec que crea una imatge positiva per la ciutadania


L'alcalde ha manifestat també la seva voluntat que aquesta bona col·laboració entre la policia local i la policia nacional espanyola es pugui assolir també amb els Mossos d'Esquadra, un cop aquests es despleguin a la nostra comarca, l'1 de novembre del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.