La Generalitat denega l'arribada del transport escolar al CEIP L'Olivera


  • Comparteix:

L'Ajuntament estudia fer arribar la línia del transport urbà fins a la porta del centre

L'Ajuntament estudia fer arribar la línia del transport urbà fins a la porta del centre

La Generalitat ha tornat a denegar la posada en marxa de transport escolar al CEIP L'Olivera, tal com reclama l'AMPA del centre. L'associació lamenta que el govern català no solucioni les dificultats d'accés al centre, mentre que l'Ajuntament es compromet a estudiar la viabilitat de fer arribar el transport urbà a la porta de l'escola.

L'AMPA del CEIP L'Olivera ha lamentat que el departament d'Educació de la Generalitat hagi denegat l'arribada del transport escolar a l'escola, malgrat les dificultats per accedir al centre. Davant d'aquesta situació, l'associació demana a l'Ajuntament que faci arribar una línia de transport urbà fins a la porta de l'escola.

Una de les membres de l'AMPA del centre L'Olivera, Susanna Beltran, explica per què la Generalitat denega la subvenció del transport escolar.

Susanna Beltran

La Generalitat ens ha comunicat que existeix una directriu de fa uns mesos que impedeix subvencionar el transport escolar de centres que es troben dins d'un municipi.


De la seva banda, l'Ajuntament ha subratllat que l'administració competent en transport escolar és el departament d'Educació de la Generalitat. No obstant això, el consistori ha afegit que si que tenen una atenció especial amb aquelles famílies en què s'ha demostrat que realment hi havia dificultats per fer arribar els nens a l'escola.

Pel que fa a la demanda de l'AMPA de fer arribar una línia d'autobús fins a la porta del centre, la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, ha dit que el consistori està estudiant aquesta possibilitat, però ha remarcat que la funció del transport urbà no és substituir l'escolar.

Àngels Solé

L'Ajuntament de Sant Cugat està estudiant la possibilitat de fer arribar l'autobús del transport urbà fins a la porta del centre escolar.


Àngels Solé ha recordat que el transport urbà té una parada a cinc minuts del centre i que amb l'obertura de l'avinguda de Can Graells es facilitarà l'accés a l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.