El Parlament acorda reclamar una millora de la línia de Renfe amb parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

La moció aprovada contempla l'intercanviador a Coll Favà

La moció aprovada contempla l'intercanviador a Coll Favà

El Parlament de Catalunya acorda per unanimitat millorar el servei de la línia C-7 de Renfe, amb estació a Sant Cugat. La proposició no de llei, presentada inicialment per CiU, insta l'executiu a incrementar la freqüència de trens i contempla la connexió de l'estació de Coll Favà amb la futura parada del Ferrocarrils de la Generalitat a Vullpalleres.

La federació nacionalista ha acceptat una esmena del tripartit per aprovar una proposició no de llei per millorar el servei de la línia C-7 de Renfe. Entre les mesures, hi ha l'ampliació dels horaris i l'increment de la freqüència del pas dels trens. A més, la proposició insta el Consell Executiu a potenciar la interconnexió de la línia de Renfe amb la resta de transport públic.

El diputat de CiU que ha defensat la proposició, Josep Rull, explica que la moció contempla la interconnexió entre l'estació de Coll Favà i la futura estació de FGC a Vullpalleres.

Josep Rull

A banda de les millores en freqüències i horaris, la moció contempla desplegar un intercanviador entre Renfe i FGC a Vullpallleres.


Recordem que el projecte de pressupostos de la Generalitat per a l'any vinent preveu una partida de 4.000 euros per a la redacció del projecte d'aquest intercanviador ferroviari de Vullpalleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.