Obert el termini per participar al sisè concurs de carrosses de la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Els guanyadors obtindran un primer premi de 500 euros

Els guanyadors obtindran un primer premi de 500 euros

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han convocat ja la sisena edició del concurs de carrosses de la Cavalcada de Reis 2006. El jurat prioritzarà enguany els motius infantils i valorarà la creativitat i la imaginació. Els participants, que opten a un primer premi de 500 euros, es poden inscriure a l'Ateneu Santcugatenc fins el 30 de desembre.

El sisè concurs de carrosses acompanyants de Ses Majestats els Reis d'Orient ja està obert. Fins el 30 de desembre, els participants es poden inscriure a l'Ateneu Santcugatenc, sempre i quan compleixin alguns requisits.

L'organització prestarà especial atenció a les mides màximes de les carrosses, que en cap cas podran superar els 6 metres de llargada, els 2'4 metres d'amplada i els 3'5 metres d'alçada. A més, hauran de ser de tracció mecànica i incorporar mesures de vigilància per evitar accidents.

El president dels Amics dels Veterans i la Regalèssia, Josep Garrell, espera que aquesta nova edició de la Cavalcada de Reis a Sant Cugat repeteixi l'èxit de les darreres convocatòries. Segons Garrell, la cavalcada santcugatenca aconsegueix atreure públic de moltes ciutats veïnes.

Josep Garrell

Sembla que la Cavalcada de Reis ha agradat molt. El boca a boca funciona i ve gent dels pobles i ciutats del voltant. Això ens anima a treballar cada any.


Abans de la cavalcada, el dia 4 de gener, la plaça d'Octavià tornarà a acollir per segon any consecutiu una mostra de les carrosses dels Reis Mags, que permetrà obrir boca i observar amb detall les decoracions dels vehicles.

Les carrosses participants al concurs optaran a un primer premi de 500 euros, un segon de 300 i un tercer de 100 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.