Una festa ciutadana amenitzarà aquesta tarda l'encesa dels llums de Nadal


  • Comparteix:

La il·luminació nadalenca s'encendrà a les sis de la tarda des de la plaça d'Octavià

La il·luminació nadalenca s'encendrà a les sis de la tarda des de la plaça d'Octavià

Més de 350 mil microbombetes il·luminaran, des d'aquesta tarda, els carrers i places de la ciutat amb motiu de les festes nadalenques. Igual que en els darrers anys, es tracta de bombetes de baix consum i només estaran enceses de 6 de la tarda a 11 de la nit, a excepció dels dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis. L'encesa oficial dels llums es farà a les sis d'aquesta tarda a la plaça d'Octavià, i anirà acompanyat d'una cercavila i d'una xocolatada popular.

Un any més, l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, serà l'encarregat de prémer el botó que, al punt de les 6 de la tarda, encendrà els llums de Nadal del municipi.

Enguany s'han col·locat més de 352 mil microbombetes distribuïdes en garlandes, plafons, cortines lluminoses i xarxes enrotllables per als arbres. Pel que fa als districtes i al barri de Can Barata, aquestes festes comptaran amb 18.000 microbombetes.

L'objectiu d'aquesta il·luminació és contribuir a l'ambient festiu i convidar als santcugatencs a fer les seves compres als comerços de la ciutat. Escoltem el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens.

Joan Recasens

Volem que l'activitat comercial es produeixi a la ciutat. Fa uns anys només Barcelona es vestia de nadal però des de fa un temps les ciutats del voltant també ho fem. Volem que els ciutadans es quedin aquí i facin les compres aquí


Igual que en anys anteriors, es tracta de llums de baix consum energètic i amb la corresponent certificació de seguretat i marcatge. A més, i per evitar una despesa excessiva, els llums estaran encesos de 6 de la tarda a 11 de la nit, a excepció dels dies de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.

Joan Recasens

Hem incrementat el número respecte l'any passat però segueixen sent llums de baix consum. Tampoc estaran encesos tota la nit perquè representa un consum excessiu


Aquest any, l'encesa dels llums de Nadal estarà amenitzada per una cercavila que anirà a càrrec dels Germans Rebaixinc i que començarà a tres quarts de sis de la tarda a la plaça dels Quatre Cantons. També hi haurà una xocolatada popular i un actor-presentador que s'encarregarà de convidar als ciutadans a sumar-se a la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.