La Diputació fa durant el mes de desembre una campanya d'inspeccions als comerços de Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat és un dels tres municipis de la província de Barcelona on es durà a terme una campanya d'inspecció de consum a diversos establiments comercials durant aquest mes de desembre. La iniciativa va a càrrec de tècnics de l'àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació i té l'objectiu de col·laborar amb els ajuntaments per informar i assessorar els comerciants sobre la normativa i defensar així els drets d'usuaris i consumidors.

Tècnics de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona faran, en col·laboració amb l'Ajuntament, prop de 70 inspeccions de consum a diferents establiments de la ciutat. Es tracta d'una mesura que pretén garantir els drets dels usuaris i sobretot, vetllar perquè els productes que es posen a la venda segueixin la normativa.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha destacat, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons d'aquesta emissora, el caràcter informatiu de la campanya.

Josep Romero

Són inspeccions per assessorar els comerços i són sobretot de caràcter formatiu i informatiu perquè els comerciants sàpiguen que poden fer legalment si tenen cap problema amb els seus clients.


A més d'aquesta campanya, el regidor de Comerç també ha dit que des del consistori es fan inspeccions de manera puntual, sempre que hi ha una denúncia a l'Oficina d'Informació al consumidor. En aquest sentit però, Josep Romero ha destacat el caràcter modèlic del comerç tradicional de Sant Cugat, ja que no solen rebre gaires queixes.

Josep Romero

Nosaltres actuem quan hi ha una denúncia de l'Oficina d'Informació al Consumidor però en general el comerç tradicional de Sant Cugat és modèlic en auquest sentit.


Romero ha dit que en casos que si que hi ha aquesta denuncia, des del consistori es tracta de fer un arbitratge per solucionar el problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.