La Federació de Comerciants recomana als comerços que obrin els festius de la campanya de Nadal


  • Comparteix:

La Federació de Comerciants de Sant Cugat recomana als establiments de la ciutat que obrin els festius que permet la llei durant la campanya de Nadal. El president de la federació, Josep Lluís Galvany, ha volgut recordar als botiguers santcugatencs que han d'aprofitar que molts ciutadans faran les seves compres nadalenques durant aquest dies de pont.

La Generalitat de Catalunya permet enguany obrir els establiments durant els festius 6 i 8 de desembre i els diumenges 11 i 18 del mateix mes. El fet que el Nadal s'acosti i que molts ciutadans ja pensin a fer les compres pertinents no ha passat inadvertit per la Federació de Comerciants. El seu president, Josep Lluís Galvany, ha recomanat als botiguers que aprofitin aquests dies que estipula la Generalitat per obrir els seus comerços.

Josep Lluís Galvany

Jo recomenaria als comerciants que obrissin. Ara, cadascú pot fer el que vulgui.


Galvany també ha volgut justificar l'obertura dels comerços durant aquests dies festius com una manera de donar un servei a la gent, especialment a totes aquelles persones que treballen durant la setmana i han de realitzar les seves compres els diumenges o festius.

Josep Lluís Galvany

Hem de donar un servei a la gent. Moltes persones treballen entre setmana i fan les compres els diumenges.


A banda d'això, la Federació de Comerciants de Sant Cugat ha preparat diverses iniciatives per a la temporada de compres nadalenques. Entre les propostes, les diverses cantades de nadales al carrer a càrrec d'alumnes d'escoles de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.