Detenen un santcugatenc que portava més de 10 grams de cocaïna


  • Comparteix:

L'home ha estat detingut per una patrulla de Mossos d'Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

L'home ha estat detingut per una patrulla de Mossos d'Esquadra a Santa Coloma de Gramenet

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta setmana a Santa Coloma de Gramenet un veí de Sant Cugat, de 31 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. L'home, que ja ha passat a disposició judicial, portava 10,3 grams de cocaïna distribuïda en diferents paquets segellats tèrmicament.

Els fets han tingut lloc aquesta mateixa setmana, quan una dotació dels Mossos d'Esquadra que feia tasques de seguretat ciutadana de paisà a Santa Coloma de Gramenet, ha observat un vehicle estacionat davant un aparcament privat i obstaculitzant la circulació.

Quan els agents han localitzat el propietari del cotxe, Fernando R.M, han sospitat de la seva actitud evasiva i finalment han procedit a identificar-lo i escorcollar-lo. Durant l'escorcoll, els agents han trobat a la jaqueta de l'home una bossa de plàstic amb 10 paquets segellats tèrmicament. El mateix detingut ha admès que hi havia cocaïna i que el seu objectiu era vendre-la entre els seus amics.

L'home, de 31 anys i veí de la nostra ciutat, ha estat detingut i posteriorment ha passat a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.