La Fundació Mercè Fontanilles dóna una paga i senyal per comprar la finca de Can Monmany


  • Comparteix:

La Fundació Mercè Fontanilles ha confirmat que ja ha realitzat un primer pagament per la compra de la finca de Can Monmany, a Valldoreix, on l'entitat vol instal·lar diversos equipaments socials. La Fundació remarca, però, que el contingut exacte del projecte encara no està definit i subratlla que no es tracta d'un macro-centre per a toxicòmans ni persones en procés de reinserció.

El president de la Fundació Mercè Fontanilles, Domènec Domènec, ha explicat que l'entitat i la propietat tenen un acord en ferm per formalitzar la compra de la finca. L'acord inclou una sèrie d'etapes, la primera de les quals -el pagament d'una paga i senyal- ja s'ha realitzat.

Domènec Domènec

Tenim un acord en ferm amb la propietat. Simplement estem seguint els compromisos de l'acord. La compra efectiva s'acabarà formalitzant, ara estem en un entremig.


Domènec ha remarcat que la Fundació Mercè Fontanilles manté el seu interès per la finca de Can Monmany, tot i que reitera que el projecte concret encara no està definit. El president de la Fundació Mercè Fontanilles reitera que la proposta de l'entitat no passa per construir un macro-centre, sinó diversos equipaments socials, i descarta que s'hagi plantejat la instal·lació de serveis per a toxicòmans o delinqüents en procés de reinserció.

Domènec Domènec

No es pretén fer cap macro-centre, ni res a veure amb toxicòmans o delinqüents. Encara no hi ha una proposta definida i les declaracions que s'estan fent parlen de la polèmica que està al carrer i que no té res a veure amb el nostre projecte.


Domènec ha explicat que la Fundació Mercè Fontanilles treballa en col·laboració amb la Generalitat per tal que la proposta final de l'entitat estigui en la línia de la planificació de futur que farà el govern català en funció de les necessitats territorials del Vallès Occidental.

D'altra banda, el president de la Fundació Fontanilles creu que algú hauria de demanar disculpes per la difusió de missatges alarmistes i falsos sobre el projecte per a Can Monmany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.