Sopar a la Fresca del comerç local


  • Comparteix:

600 persones van participar dissabte a la primera edició del Sopar a la Fresca que van organitzar els botiguers de Sant Cugat a la plaça d'Octavià. La iniciativa pretenia escenificar de forma lúdica la unitat del petit comerç local. Segons la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, la trobada era un primer pas per constituir la federació d'associacions de comerciants.

700 butifarres, 700 troços de cansalada, 700 pinxos de pollastre i 200 quilos de mongetes. Aquest va ser el menú del Sopar a la Fresca, preparat pel cuiner Papitus, que ostenta 8 rècords Guiness entre els quals hi ha una paella per a més de 60 mil persones. El sopar va aplegar 600 persones, i va superar les expectactives inicials dels organitzadors, que es van mostrar molt satisfets per l'elevada afluència a la primera edició del sopar. La trobada va servir per unir als petits comerciants de la ciutat en un acte lúdic, com explica la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea



El sopar va servir, també, per preparar la constitució de la federació d'associacions de veïns, que començarà a perfilar-se després de vacances i que és prevista per d'aquí a una any i mig. Maria Eulàlia Egea.

Maria Eulàlia Egea



D'altra banda, l'associació Sant Cugat Comerç i l'Ajuntament ja han començat a preparar la primera Fira Medieval, que es farà a la plaça d'Octavià els dies 21 i 22 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.