Valldoreix acull aquest cap de setmana la II Fira de Nadal d'Artesans


  • Comparteix:

La fira anirà acompanyada de diferents activitats com el pessebre vivent del grup de teatre Espiral

La fira anirà acompanyada de diferents activitats com el pessebre vivent del grup de teatre Espiral

El Col·lectiu d'Artesans de Valldoreix ha organitzat aquest cap de setmana la II Fira de Nadal d'Artesans, que s'allargarà fins avui al vespre a la plaça del Casal de Cultura. Aquest any, totes les persones que s'han acostat fins aquest nou espai han gaudit dels productes exposats a les paradetes però també de tot tipus d'activitats organitzades per les entitats valldoreixenques.

Joieria, tèxtil, articles de regal o productes fets amb material reciclat són alguns dels articles que es podran trobar aquest cap de setmana en el marc de la II Fira de Nadal d'Artesans de Valldoreix, que se celebrarà a la plaça del Casal de Cultura de deu del matí a vuit del vespre.

D'altra banda, i coincidint amb la instal·lació de les parades, diverses entitats de la zona han volgut preparar activitats que contribueixin a amenitzar aquesta proposta nadalenca. En aquest sentit, destaca l'exposició d'animals que ha preparat el Cau Amic, una actuació de la Coral Harmonia, la representació del pessebre vivent a càrrec del grup de teatre Espiral o un campionat de petanca organitzat pel Casal d'Avis.

Segons la vocal de Comerç de l'EMD, Mercedes Rojo, més que una fira, serà una gran festa de Nadal.

Mercedes Rojo

Hi haurà entitats que participaran, xocolata... No només serà una fira d'artesans sinó serà una festa de Nadal


No hi faltaran tampoc les propostes pels més petits, com la construcció d'un pessebre de plastilina, talles de Nadal, una xocolatada popular o les històries del Conta-contes Jaume Viladric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.