La festa major de Sol i Aire aplega 400 persones


  • Comparteix:

Unes 400 persones han passat aquest cap de setmana pel barri de Sol i Aire, que ha celebrat la seva vuitena festa major. Entre les activitats més destacades de la festa hi ha el sopar de germanor que es va fer dissabte i les activitats infantils. El pregó va anar a càrrec de Domingo Albert, el veí més antic del barri.

Albert va donar el tret de sortida a la festa amb un pregó en to humorístic, en què va recordar com era la vida a Sol i Aire fa 30 anys i va destacar l'ambient familiar que es viu al barri. Domingo Albert explicava així com va decidir anar a viure a Sol i Aire, de la mà d'un amic seu.

Domingo Albert



L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, no es va voler perdre el pregó de les festes de Sol i Aire, i va remarcar el privilegiat entorn natural del barri.

Lluís Recoder



Entre les activitats més destacades de la festa major hi ha el sopar de germanor, que es va celebrar dissabte amb l'assistència d'unes 400 persones. Un dels membres de la comissió de festes, Manel Soler, explicava que el sopar serveix per reunir-se amb els veïns del barri i conèixer nous amics.

Manel Soler



El barri de Sol i Aire, situat al bell mig de la serra de Collserola, compta amb 44 vivendes i té una població d'unes 180 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.