Intermon-Oxfam porta al CMSC una exposició contra el comerç d'armes


  • Comparteix:

L'ONG pressiona perquè es redacti un tracta internacional que reguli el tràfic d'armes

L'ONG pressiona perquè es redacti un tracta internacional que reguli el tràfic d'armes

La sala d'exposicions del Club Muntanyenc acull fins el proper 28 de desembre l'exposició 'Plantem cara a les armes' d'Intermon Oxfam. La mostra s'emmarca dins les activitats de sensibilització dels fons de solidaritat i cooperació internacional de l'Ajuntament i forma part de la campanya 'Armes sota Control' liderada per Intermon, Amnistia Internacional i IANSA.

Sota el títol 'Plantem cara a les armes', l'exposició analitza els problemes, les conseqüències i les possibles solucions al tràfic d'armes. I és que la mostra forma part de la campanya 'Armes sota Control' que lideren conjuntament Intermon, Amnistia Internacional i IANSA. Una campanya que vol sensibilitzar la ciutadania sobre els milers de morts anuals que hi ha a causa de la falta de control en el tràfic d'armes lleugeres i denunciar els incompliments del Codi de Conducta europeu que fa de forma reiterada l'Estat espanyol.

Per a la presidenta de la delegació local d'Intermon-Oxfam, Mari Creu Moya, la prioritat d'aquesta iniciativa és aconseguir un tractat internacional que reguli el comerç d'armes.

Mari Creu Moya

Si hi ha suficient suport i firmes aconseguirem pressionar al politics perquè tirin endavant un tracat internacional que reguli el comerç d'armes


Una conferència sobre el comerç d'armes a Espanya i al món a càrrec de Dani Luz, de l'Escola de Cultura de Pau, donarà el tret de sortida a una exposició que es podrà visitar fins el dia 28 de desembre al Club Muntanyenc. L'acte d'inauguració comptarà, a més, amb la presència de l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau i l'ex jugador d'handbol del FC Barcelona Enric Massip.

D'altra banda, durant els propers dies es faran diferents activitats a la mateixa sala d'exposicions del CMSC. El dia 17 es farà una lectura de poemes per la pau i el dia 27, coincidint amb les vacances escolars, s'han organitzat unes lectures de contes per la pau destinats als més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.