L'IES Sant Cugat començarà el 2006 amb un nou gimnàs i totes les obres acabades


  • Comparteix:

D'aquesta manera, es posa fi a un calendari d'obres que va començar l'estiu del 2004

D'aquesta manera, es posa fi a un calendari d'obres que va començar l'estiu del 2004

Els alumnes de l'IES Pla i Farreras estrenaran nou gimnàs quan tornin a l'escola després de les vacances de Nadal. Així ho ha confirmat la directora del centre, Maria Fuster, que ha assegurat que les obres de l'edifici s'estan fent dins el termini previst.

L'IES Pla i Farreras podrà estrenar finalment el nou gimnàs a principis d'aquest any vinent. La directora del centre, Maria Fuster, s'ha mostrat confiada que quan comenci el segon trimestre els alumnes de l'institut ja puguin disfrutar de la nova instal·lació, tal i com estava previst en el calendari d'obres.

Maria Fuster

Les obres s'havien d'entregar a finals de desembre però confio que quan tornem de vacances podrem estrenar el gimnàs


Amb l'entrega del gimnàs, s'acabaran d'una vegada per totes les obres d'aquest edifici que ha dut a terme el Departament d'Educació de la Generalitat, i que no han estat exemptes de problemes. I és que recordem que els treballs van començar l'estiu de 2004 i que han patit diversos entrebancs i aturades.

Finalment però, aquest mes de setembre els alumnes van poder començar el nou curs estrenant un aulari i dues pistes poliesportives. Ara, la nova sala tindrà una funció polivalent ja que es podrà utilitzar com a gimnàs o com a auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.