Els taxistes de Sant Cugat demanen més ajuts per garantir la seguretat als seus vehicles


  • Comparteix:

Els conductors s'han manifestat aquest migdia pel centre de la ciutat

Els conductors s'han manifestat aquest migdia pel centre de la ciutat

Una quinzena de taxistes santcugatencs s'han manifestat aquest dimarts al migdia pel centre de Sant Cugat per afegir-se al dol per la mort d'un taxista a Bilbao, aquest dilluns. Els taxistes reclamen a les administracions més ajudes per adequar els vehicles i dotar-los de més mesures de seguretat.

Un grup de taxistes de Sant Cugat han aturat la seva activitat aquest dimarts al migdia, durant una hora, i s'han manifestat circulant lentament pel centre de la ciutat, des de la plaça Lluís Millet fins a la plaça de Barcelona.

Els taxistes han mostrat cartells amb el lema 'No més morts' i han exigit que l'assassinat de Bilbao sigui l'últim. Un dels portaveus del col·lectiu a Sant Cugat, José Manuel González, ha demanat a les administracions més ajuda per dotar els vehicles de tots els elements de seguretat.

José Manuel González

Demanem subvencions de les administracions públiques perquè ens ajudin amb un tipus de cotxe on tota la gent pugui anar al darrere i nosaltres quedem més protegits.


La manifestació ha transcorregut sense cap incident, excepte lleugeres retencions a la plaça de Barcelona que han durat tan sols uns minuts.

El col·lectiu de taxistes a Sant Cugat està format per uns 90 conductors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.