Ràdio Sant Cugat també se suma a la Marató amb un programa especial des de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Aquesta emissora retransmetrà en directe totes les activitats que es facin diumenge al matí a la ciutat per aquesta iniciativa solidària

Aquesta emissora retransmetrà en directe totes les activitats que es facin diumenge al matí a la ciutat per aquesta iniciativa solidària

Ràdio Sant Cugat també se sumarà aquest diumenge a la Marató de TV3 amb un programa especial de 10 del matí a 2 de la tarda. Rostres coneguts, personalitats i entitats del municipi passaran per l'estand que aquesta emissora posarà a la plaça Octavià i des d'on retransmetrà en directe totes les activitats programades a la ciutat amb motiu d'aquesta iniciativa solidària.

Aquesta emissora posarà aquest diumenge el seu granet de sorra per col·laborar amb la Marató que organitza cada any TV3 i que enguany va destinada a la sensibilització i la lluita contra l'Alzheimer i les malalties del cervell.

Al llarg de 4 hores, Ràdio Sant Cugat oferirà un programa especial en directe des de la plaça d'Octavià amb l'objectiu de donar veu a totes les entitats i associacions que han preparat activitats per recaptar fons i sensibilitzar la societat.

Sota la direcció de Sílvia Gonzàlez, un equip tècnic i humà format per 12 persones acostarà, minut a minut, tot allò que es faci a la plaça. No hi faltarà tampoc la col·laboració d'alguns personatges coneguts com els actors Josep Maria Pou, Ferran Rañé, Mercè Martínez o Txe Arana, directors teatrals com Josep Maria Mestres o Joan Font, escriptors com Víctor Alexandre o Marta Pessarrodona, o el director de la companyia de dansa Nats Nus, entre d'altres.

A banda, la periodista Ester Castanyer serà l'encarregada de conduir les activitats que es faran dalt de l'escenari i que han organitzat l'Ajuntament i la Taula per a persones amb malalties neurològiques i degeneratives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.