Sant Cugat participarà a la Marató de TV3 amb diferents activitats a la plaça d'Ocatvià


  • Comparteix:

Les propostes estan coordinades per l'Ajuntament i la Taula per a persones amb malalties neurològiques i degeneratives

Les propostes estan coordinades per l'Ajuntament i la Taula per a persones amb malalties neurològiques i degeneratives

Sant Cugat se sumarà aquest diumenge a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a l'Alzheimer i altres malalties del cervell. L'Ajuntament i la Taula per a Persones amb Malalties Neurològiques i Degeneratives han programat diferents activitats per diumenge al matí que compten amb la col·laboració de diverses entitat del municipi. L'objectiu és sensibilitzar la població i recollir fons per la marató.

La Taula per a persones amb malalties neurològiques i degeneratives no podia faltar enguany a la cita amb la Marató de Televisió de Catalunya, que en aquesta ocasió està dedicada a l'Alzheiemer i altres malalties del cervell. És per això que, conjuntament amb l'Ajuntament, han programat diferents activitats per al matí de diumenge.

L'objectiu d'aquesta proposta és informar i sensibilitzar els santcugatencs sobre aquestes malalties i recollir fons per a la investigació. Així ho ha explicat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, que també ha volgut destacar la bona predisposició i la col·laboració per part de diverses entitats socials, culturals i esportives del municipi.

Enric Tomàs

La informació i la sensibilització és un dels objectius que sempre tenen les entitats que tracten aquestes malalties. Però aquestes activitats també tenen l'encant de la col·laboració per part d'altres entitats del municipi


I és que el programa d'activitats inclou les actuacions del Cor Infantil Sant Cugat, dels germans Roda, de l'escola Coral d'Aula de So i del grup d'animació infantil Can Cantem, i la lectura del conte 'L'avi i el nét', a càrrec de l'Associació Catalana d'afectats de Parkinson. No hi faltaran una taula de la comissió organitzadora i una taula de recaptació que centralitzarà les diferents aportacions econòmiques. A més, també hi haurà un xocolatada, un mural solidari i un taller de grafitis per als més joves.

Per tal que tot això sigui un èxit, només faltarà la participació dels propis santcugatencs. És per això que Enric Tomàs ha fet una crida a la participació, recordant que totes les aportacions són molt importants.

Enric Tomàs

La crida que fem és a participar. Pensem que tot el que hi ha al voltant de les malalties del cervell és una realitat que encara no és prou coneguda i que en la investigació científica encara hi ha molta feina per endavant


De moment, algunes entitats com el Col·lectiu de Gent Gran de les Planes ja han manifestat la seva voluntat de donar tots els diners que van recaptar durant la Fira de Santa Llúcia.

Recordem que totes aquestes activitats es faran diumenge, de deu del matí a dues de la tarda a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.