Pomar recorda que Vil·la Sàbat té permís per funcionar fins que s'aprovi el Pla Especial de la Torre Negra


  • Comparteix:

Pomar respon així a IVC-EA, que ha dit que no assistirà al fòrum Santcugatribuna perquè la ubicació no s'adiu a l'esperit del Pla Especial de la Torre Negra

Pomar respon així a IVC-EA, que ha dit que no assistirà al fòrum Santcugatribuna perquè la ubicació no s'adiu a l'esperit del Pla Especial de la Torre Negra

El tinent d'alcalde de Medi Ambient assegura que Vil·la Sàbat té un permís en precari per funcionar fins que s'aprovi el Pla Especial de la Torre Negra, que determinarà si es poden dur a terme activitats de restauració en aquest espai. Eduard Pomar respon així a ICV-EA, que s'absentarà avui del fòrum Santcugatribuna, perquè, segons els ecosocialistes, el complex contradiu els objectius del pla. La conferència del fòrum empresarial anirà a càrrec de la professora de l’IESE Business School, Nuria Chinchilla.

Després de l'anunci d'ICV-EA, el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha volgut deixar clar que Vil·la Sàbat té un permís en precari per funcionar fins que s'aprovi el Pla Especial de la Torre Negra. El document determinarà aleshores si es poden portar a terme activitats de restauració en l'espai agroforestal. En cas de rebre el vistiplau, el complex encara hauria d'obtenir un permís contemplat a la llei d'obtenció de llicències ambientals per continuar el negoci. Escoltem Eduard Pomar.

Eduard Pomar

A Vil·la Sàbat se li va donar un permís en precari i es va dir que, quan es fes el Pla Especial de la Torre Negra, es miraria si aquesta activitat podria continuar dins el parc rural


El tinent d'alcalde ha afegit que es preveu que el Pla Especial de la Torre Negra encarregat a la Diputació de Barcelona passi pel ple a principis del 2006. Posteriorment, caldrà que rebi el vistiplau de la Generalitat abans d'entrar en vigor. Pomar espera que el document s'aprovi d'aquí a un any.

De la seva banda, el tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha lamentat que ICV-EA s'absenti aquest divendres del Santcugatribuna. Joly considera que els ecosocialistes perden una ocasió per escoltar la conferència de la doctora Núria Chinchilla.

Jordi Joly

Lamento que ICV-EA perdi l'oportunitat de presenciar la xerrada de la doctora Nuria Chinchilla en el Santcugatribuna.


La professora de l’IESE Business School, Nuria Chinchilla, tractarà la retenció de talent a les empreses del segle XXI en l'edició del fòrum empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.