Detenen una noia per presumpte agressió a joves de Sant Cugat en un trajecte dels FGC


  • Comparteix:

La Policia Nacional espanyola deté una noia per presumpta agressió i robatori a quatre joves de Sant Cugat en un trajecte dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Fonts de la investigació asseguren que es podrien practicar noves detencions els propers dies ja que s'han identificat altres presumptes integrants del grup d'agressors

La Policia Nacional espanyola ha detingut Judith F.V., de 18 anys, com a presumpta autora d'una agressió física i robatori a tres noies de Sant Cugat i una de Cerdanyola als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. El cos policial ha efectuat la detenció gràcies a les imatges del circuit intern de seguretat de les estacions de ferrocarrils. Fonts de la investigació asseguren que ja s'han identificat altres presumptes integrants del grup d'agressors i que es podrien practicar noves detencions els propers dies.

Els fets van tenir lloc en un trajecte dels FGC la matinada del 27 de novembre. Segons les joves, un grup de quatre nois i quatre noies van començar a amenaçar-les a l'andana de la parada Sabadell-Estació. Un cop iniciat el trajecte, dues d'aquestes noies van colpejar-les amb objectes, puntades de peu i trepitjades. A causa dels atacs físics, les noies van haver de ser ateses a l'Hospital Clínic de Barcelona. A més, segons les agredides, van patir el robatori dels mòbils i les jaquetes que duien.

A l'alçada de Sant Quirze, les noies van aconseguir activar l'alarma d'emergència, però, segons la seva versió, el conductor va reprendre la marxa sense avisar la policia. Les joves van baixar a l'estació de Sant Cugat, on els presumptes agressors van amenaçar-les amb represàlies si denunciaven els fets a la policia.

D'altra banda la direcció dels FGC nega les acusacions de les famílies de les noies agredides, que responsabilitzaven el personal de l'empresa de no reaccionar correctament davant de les agressions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.