Els actes organitzats a Sant Cugat per la Marató de TV3 aconsegueixen recaptar més de 3.500 euros


  • Comparteix:

Enguany, la iniciativa solidària estava dedicada a l'Alzheimer i altres malalties del cervell

Enguany, la iniciativa solidària estava dedicada a l'Alzheimer i altres malalties del cervell

Sant Cugat ha aportat a la Marató de Televisió de Catalunya més de 3.500 euros recollits durant les activitat organitzades aquest diumenge per la Taula de persones amb malalties neurològiques i degeneratives i per l'Ajuntament. Diverses entitats, més de 50 voluntaris i centenars de santcugatencs han participat en aquesta proposta solidària que enguany estava dedicada a l'Alzheimer i altres malalties del cervell.

Sota el lema 'Sant Cugat amb la Marató. Jo també hi participo', nombroses entitats i ciutadans del nostre municipi han volgut posar aquest diumenge el seu gra de sorra en la lluita contra malalties com l'Alzheimer, el parkinson o l'esclerosi múltiple, entre d'altres.

Des de les 10 del matí i fins les dues de la tarda, la plaça d'Octavià i el PAV2 de la Rambla del Celler s'han omplert d'activitats destinades a sensibilitzar sobre aquestes malalties i a recollir diners per contribuir a la investigació científica. El resultat d'aquesta tasca han estat 3.563 euros que la nostra ciutat aportarà a la Marató de TV3 d'enguany.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, s'ha felicitat d'aquesta iniciativa i ha destacat la col·laboració de les diverses entitats.

Lluís Recoder

Haig d'agrair la col·laboració dels voluntaris. Són la millor mostra del fet que Sant Cugat és una ciutat solidària que s'implica en la marató.


A la zona esportiva de la rambla del Celler, el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, ha assegurat que els actes organitzats a Sant Cugat han estat un èxit.

Enric Tomàs

Estem molt contents per la involucració de les entitats de diferents àmbits de Sant Cugat amb els actes de la Marató de TVC.


Pel que fa a les entitats de la Taula persones amb malalties neurològiques i degeneratives, el president de l'Associació Parkinson de Catalunya, Andreu Baldi, ha rebut amb alegria la suma de diners aportada a la Marató.

Andreu Baldi

M'alegro que s'hagin aconseguit tants diners per a l'estudi de l'Alzheimer i de les malalties neurodegeneratives i del cervell.


La jornada ha comptat amb la participació de diversos col·lectius de la ciutat, com el Cor Infantil Sant Cugat, l'Escola Coral Aula de So, els germans Roda, els grallers, el grup d'animació Can Cantem o el Patí Hoquei Sant Cugat, Creu Roja o l'Escola Municipal d'Art. No hi ha faltat Ràdio Sant Cugat, que ha retransmès tota la jornada en directe des de la mateixa plaça d'Octavià, amb un programa especial de 4 hores.

Des de l'àrea de Serveis Socials i Sanitat s'ha mostrat la satisfacció per l'èxit de participació dels actes organitzats i s'ha apuntat la possibilitat de repetir una celebració en la propera Marató.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.