El CMSC espera arribar als 4.500 socis amb la nova seu


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc considera que amb la propera construcció de les noves instal·lacions, l'entitat podrà assolir els 4 mil 500 socis. Actualment, l'entitat excursionista està perfilant el calendari d'execució de les obres, que començaran al mes de novembre. Unes obres pressupostades en un milió d'euros.

L'entitat excursionista preveu que la primera pedra de la nova seu es col·locarà abans de Nadal i que el local s'inaugurarà a la primavera de 2004. Seran 15 mesos de treball que permetran al club Muntanyenc disposar d'unes instal·lacions que solucionaran els problemes de col·lapse que viu l'entitat.

La nova seu, ubicada sobre un parcel·la de mil 500 metres quadrats, tindrà una sala polivalent i un rocòdrom de 200 metres quadrats, que permetria fer proves d'escalada esportiva a nivell internacional. L'edifici, situat al futur centre cívic de la Rambla del Celler, tindrà 3 plantes construïdes i permetrà a l'entitat créixer amb nombre de socis. Escoltem el president, Narcís Castanyer:

Narcís Castanyer

El Club Muntanyec és una entitat jove i preveiem que en el futur tindrem uns 4.500 socis


El projecte de la nova seu està pressupostat en un milió d'euros. Per a finançar aquesta despesa, l'entitat demanarà un crèdit que cobreixi el 70% del cost, ja que la resta, uns 300 mil euros, són assumibles pel Club sense variar les quotes dels socis. Narcís Castanyer:


Narcís Castanyer

Els 250 mil euros restants els aportaran les subvencions de les administracions públiques


Recordem que l'Ajuntament ha cedit la parcel·la al Club Muntanyenc durant 50 anys, després que l'entitat guanyés el concurs públic. Consumit aquest període, les instal·lacions construïdes seran propietat del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.