Un policia tiroteja un cotxe ocupat per tres presumptes lladres al davant de la casa de Narcís Serra


  • Comparteix:

Un agent de la policia estatal dispara en defensa pròpia a uns presumptes delinqüents quan intentaven entrar a robar en una vivenda veïna de la casa que l'ex vicepresident del govern espanyol Narcís Serra té a Sant Cugat. Els fets van succeir el passat dissabte, quan, segons fonts policials, els sospitosos van intentar atropellar l'agent per fugir.

Dissabte al vespre, un agent de l'equip de seguretat que té l'ex vicepresident del govern espanyol Narcís Serra al seu domicili de Sant Cugat va tirotejar un cotxe amb tres individus que suposadament pretenien robar en una vivenda de la zona, molt propera al casc urbà.

Els fets van passar als voltants de les nou del vespre quan l'agent de guàrdia en aquell moment va veure com un home saltava la tanca d'una propietat privada i en sortia uns segons més tard. En apropar-se al cotxe per tal d'identificar els tres sospitosos, l'agent es va adonar que un d'ells anava armat. Posteriorment, i segons la versió policial, els individus van intentar atropellar l'agent. Escoltem el comissari del Cos Nacional de Policia de Sant Cugat, Vicente Carvallo.

Vicent Carvallo

L'agent es va apropar per identicicar el cotxe i aquest el va intentar atropellar. Es va veure obligat a disparar.


Segons Carvallo, l'agent de l'equip de seguretat de l'actual president de Caixa Catalunya i del Museu Nacional d'Art de Catalunya va complir el seu deure d'intervenir. També ha assegurat que ningú va resultar ferit i segons alguns testimonis, el cotxe, de model Audi, tenia matrícula estrangera.

Actualment la policia nacional espanyola està investigant els fets i la principal hipòtesi de treball és el robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.