Els districtes rebran els Reis Mags amb més de 2.000 quilos de caramels i algunes sorpreses


  • Comparteix:

Més de 2.000 quilos de caramels, xocolata desfeta a dojo i un tortell gegant és el que trobaran totes aquelles persones que s'acostin a alguna de les tres cavalcades de Reis que se celebraran als districtes de Sant Cugat. D'aquesta manera Mira-sol, La Floresta i Les Planes se sumaran a la festa de benvinguda de Ses Majestats d'Orient en la nit més màgica de l'any.

Al districte de Les Planes, s'hi repartiran entre 800 i 1.000 quilos de caramels i es farà la tradicional xocolatada amb mossèn Pere al final del seguici. Tot i no comptar amb gaires novetats, enguany es continuarà obsequiant amb un tortell de reis tots aquells vehicles que s'engalanin per acompanyar els cavalls que traslladaran ses majestats pels carrers del districte. Ho explica la portaveu de la comissió de festes de Les Planes, Begoña Paradeda.

Begoña Paradeda

Mantenim la idea de fa tres anys de regalar un tortell a aquells que vinguin amb un vehicle engalanat per acompanyar els reis que aniran a cavall.


A La Floresta, no es quedaran enrera i repartiran 500 quilos de caramels, 40 litres de xocolata i comptaran també un tortell gegant de dotze metres de diàmetre. Enguany, com a principal novetat, substituiran el 4x4 descapotable per tres carrosses construïdes per l'ocasió. Ho explica Xavier Sans, responsable de la comissió organitzadora.

Xavi Sans

Enguany com a novetat hem preparat tres coarrosses, per substituir el suzuki descapotable.


Pel que fa a Mira-sol, la cavalcada d'enguany estarà marcada per algunes sorpreses, especialment pel que fa a les carrosses. Aquesta serà la primera festa de Reis que organitza la Penya 195, i les seves responsables, Carme Savall i Anna Soler, han avançat a grans trets que és el que es trobaran els mirasolencs.

Carme Savall i Anna Soler

Es tracta d'una feina d'any rere any, on ens intentem superar cada vegada més. Sortirem a les 18 i arribarem al casal on hi haurà els reis i xocolata per tothom.


Les cavalcades als districtes començaran a dos quarts de sis de la tarda, en el cas de les Planes, un quart d'hora més tard a la Floresta, i al punt de les 6 pel que fa a Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.