El diari santcugatenc Ateneu rep el premi a millor mitjà de comunicació dels premis Ateneus 2005


  • Comparteix:

El diari Ateneu ha estat guardonat amb el premi Ateneus 2005 al millor mitjà de comunicació d'associacions que atorga la Federació d'Ateneus de Catalunya. L'equip de la publicació ha rebut amb molta satisfacció el premi, que concedeix una compensació econòmica de 1.000 euros, i ara es marquen l'objectiu d'arribar als 4.000 exemplars de cara a l'any vinent.

La Federació d'Ateneus ha premiat al diari santcugatenc 'Ateneu' amb 1.000 euros com a millor mitjà de comunicació d'associacions. L'equip de redacció del diari, format per una trentena de persones, ha rebut amb molta satisfacció el premi. La cap de redacció, Eva Romero, s'ha mostrat molt il·lusionada per aquest premi que qualifica de 'reconeixement a una idea ambiciosa'.

Eva Romero

Estem molt satisfets pel premi perquè és el reconeixement a una idea que al principi podria semblar massa ambiciosa per una entitat. Ho vam impulsar no només per parlar de l'Ateneu sinó també de Sant Cugat.


El diari, que va néixer el 15 de gener de 2004 amb 8 pàgines, té actualment una difusió de 3.000 exemplars i ha arribat a les 12 pàgines. Una fita que des de l'equip de redacció esperen ampliar fins als 4.000 exemplars de cara a l'any vinent, amb l'objectiu de consolidar-se com a referent de les entitats. Ho explica Eva Romero.

Eva Romero

L'any vinent volem implementar a 4000 exemplars. Aconseguir que sigui un referent per les entitats i pels ciutadans que vulguin saber tot el que passa a Sant Cugat.


A més, la cap de redacció del diari ha volgut mostrar el seu agraïment als lectors que poden fer arribar els seus suggeriments a través del correu redacció@ateneu.org. El diari 'Ateneu' es distribueix quinzenalment per entitats, comerços i espais públics de la ciutat i els districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.