El Pessebre Vivent dels Joves de la Parròquia omple un any més els jardins del Monestir


  • Comparteix:

80 nens i nenes han participat a la 27ena edició d'aquesta iniciativa

80 nens i nenes han participat a la 27ena edició d'aquesta iniciativa

Centenars de persones han omplert, un any més, els jardins del Monestir, per gaudir del Pessebre Vivent que des de fa 27 anys organitzen els Joves de la Parròquia. Prop de 80 nens i nenes han participat en aquesta iniciativa, que enguany ha estat marcada per la voluntat de millorar la visibilitat dels diferents escenaris.

Prop de 80 infants han donat vida, aquest dissabte, al tradicional Pessebre Vivent dels Joves de la Parròquia. A través de diferents escenes, els nens i nenes han reproduït la història de la concepció i el naixement de Jesús.

Aquest any, una de les novetats ha estat la millora de la il·luminació dels escenaris, que en alguns casos també s'han posat dalt de tarimes amb la voluntat de millorar-ne la visibilitat. Així ho ha explicat un dels organitzadors d'aquest pessebre, Adrià Castro, que ha fet una valoració positiva del resultat i de la resposta del públic. Castro ha apuntat però que seria necessària la col·laboració de més joves per poder tirar endavant aquesta iniciativa, donat l'elevat volum de nens i nenes que hi participen.

Adrià Castro

En general tot ha anat bastant bé, hem tingut temps per fer els escenaris i tot ha anat bé. Potser es perd una mica l'interès per aquesta iniciativa però la gent que hi és fidel no falta i estem bastant contents


Com ja és habitual, centenars de persones han assistit a la representació d'aquest pessebre, que s'ha pogut veure en dos passis, un a les sis i un a les set de la tarda.

També aquest any, entre les dues funcions s'ha obsequiat els petits actors i el públic amb xocolata desfeta i coca, gràcies a la col·laboració de diferents pastisseries i fleques de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.