L'EMD confirma que l'any vinent tornarà a muntar la pista de gel per Nadal


  • Comparteix:

L'entitat ha muntat enguany diversos inflables per oferir una alternativa lúdica

L'entitat ha muntat enguany diversos inflables per oferir una alternativa lúdica

Des d'aquest dimecres i fins divendres, els més petits de Valldoreix i del conjunt del municipi poden gaudir dels diferents inflables que ha instal·lat enguany l'EMD, com a alternativa nadalenca a la pista de gel dels darrers anys. Des de l'Entitat ja han confirmat però la voluntat de recuperar l'any vinent la pista de gel i d'incorporar-hi algunes novetats.

Tal i com ja havien anunciat, aquest any l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix ha buscat una alternativa lúdica a la pista de gel que en els darrers anys ha amenitzat aquestes festes. D'aquesta manera, des d'avui i fins divendres, els més petits poden gaudir de diferents jocs inflables ubicats a davant de la pròpia EMD i a la plaça del Casal de Cultura.

Segons la vocal d'Esports de l'EMD, Mercedes Rojo, la proposta va sorgir després de l'èxit que van tenir els inflables i els jocs esportius que es van posar enguany durant la Festa Major de Valldoreix. Així ho ha dit en declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons' d'aquesta emissora.

Mercedes Rojo

Vam veure que era una alternativa al gel per donar una mica més de festa al Nadal. És sobretot per als més menuts, fins als 12 anys, tot i que hi ha algun inflable per nois i noies una mica més grans


Rojo ha aprofitat per anunciar també la voluntat de l'equip de govern de Valldoreix de tornar a recuperar, l'any vinent, la pista de gel a la zona de la pista verda. L'objectiu és aconseguir espònsors i incloure algunes novetats en aquesta iniciativa, que l'any passat van utilitzar unes 7.700 persones.

Mercedes Rojo

La veritat és que sí, esperem portar la pista de gel i amb algunes novetats, amb diferents modalitats. Volem fer-ho amb més temps, aquest any ens han marcat els temes econòmics però l'any que ve volem consolidar aquesta iniciativa


Recordem que els inflables de Valldoreix estaran instal·lats fins aquest proper divendres, dia 30, i que l'horari al matí és de deu a dues, i a la tarda de quatre a set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.