El consistori està estudiant la possibilitat d'ubicar una parada d'autobús a prop L'Olivera


  • Comparteix:

L'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'ubicar una nova parada d'autobús urbà de la línia L2 al seu pas pel CEIP l'Olivera, com havia demanat l'AMPA del centre. De moment, l'AMPA ha aconseguit el compromís de l'Ajuntament d'ubicar un pal de senyalització a la parada provisional situada a l'avinguda Graellls i el carrer Vic, a l'espera que l'àrea de Territori de l'Ajuntament determini la viabilitat de la nova parada.

L'AMPA de l'escola L'Olivera segueix demanant a l'Ajuntament el trasllat de la parada d'autobús de la línia L2 que està ubicada provisionalment a l'avinguda Graells amb el carrer Vic, a uns 10 minuts del centre educatiu. Segons la membre de l'associació de mares i pares del CEIP, Susana Beltran, l'Ajuntament s'ha compromès a estudiar la viabilitat del canvi i ara estan a l'espera de rebre una resposta a principis de gener.

Susana Beltran

Vam demanar formalment una parada perquè no existeix una parada física. A més, vam demanar una marquesina per la parada provisional.


De moment, l'Ajuntament ha demanat un pal de senyalització per la parada provisional, a l'espera de la decisió definitiva de l'àrea de Territori. Segons el tinent d'alcalde de Presidència i Serveis Territorials, Joan Recasens, l'alternativa és ubicar una nova parada just al davant de l'escola L'Olivera.

Joan Recasens

Estem treballant amb l'alternativa d'ubicar la parada just davant de l'escola l'Olivera. Això comportaria fer unes modificacions a les obres d'urbanització d'aquest sector. Estem pendents d'àrea de Territori.


A més, l'AMPA també ha fet arribar a l'Ajuntament, mitjançant una reunió amb el tinent d'alcalde de Serveis Territorials Joan Recasens, la demanada d'augmentar la freqüència de pas de l'autobús de la línia L2 sobretot a primera hora del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.