La nova seu del Centro Popular Andaluz compleix un any


  • Comparteix:

Un espectacle de flamenc contemporani i un altre de flamenc tradicional han servit aquest diumenge per celebrar el primer aniversari de la nova seu del Centro Popular Andaluz (CPA), una entitat que ha vist com en un any, i gràcies a les noves instal·lacions, s'ha doblat el número de socis.

Els responsables del CPA fan un balanç molt positiu d'aquest primer any de vida de la seva nova seu. I és que en només un any s'ha passat de 150 a 300 famílies afiliades a l'entitat. Això s'ha aconseguit, d'una banda, amb l'augment de l'espai i les comoditats del centre, però també amb una àmplia programació d'activitats i propostes.

El president del Centro Popular Andaluz, Antonio Rodríguez, ha explicat que aquest serà l'únic cop que celebraran l'aniversari de la nova seu.

Antonio Rodríguez

Celebrem aquest aniversari de manera extraordinària, només ho farem aquest any. El juny ja celebrem l'aniversari de l'entitat, i no podem estar sempre celebrant aniversaris.


La festa d'aniversari ha consistit en dos espectacles de flamenc, el primer a càrrec de les ballarines del grup de Rubí Aromas del Sur de Ca n'Oriol, i el segon del grup de Lucero de Lora i Javier Jurado. Tots dos espectacles han estat seguits per un públic nombrós i sobretot molt entregat a la força de la música flamenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.